Innr

Het merk Innr

Op zoek naar verlichting die energiezuinig is én die je kan personaliseren? Maak dan kennis met Innr! Innr-verlichting is slimme, energiezuinige, warm-witte ledverlichting. Van een warm gedimd sfeerlicht tot aan een praktisch wit licht. Met behulp van de Innr-app of de afstandsbediening pas je jouw verlichting met gemak aan. Zelfs wanneer je niet thuis bent. Kom je graag thuis in een verlicht huis? Via de Innr-app zet je gemakkelijk het licht alvast aan. Gezellig, en wel zo veilig. Het grootste voordeel van Innr is dat het werkt met Philips Hue. Hierdoor kan je jouw huidige Hue opstelling verder uitbreiden met producten die Philips zelf niet heeft. En je bent in veel gevallen veel goedkoper uit!

De voordelen van Innr

Draadloze bediening

Verlichting van Innr kan heel makkelijk draadloos worden bediend via de telefoon, stem of een afstandsbediening.

Duurzaam

Innr houdt rekening met duurzaamheid. Zo maakt het systeem bijvoorbeeld altijd gebruik van LED verlichting, wat tot wel 90% energie bespaart. De slimme verlichting is op afstand te besturen, waardoor je de verlichting in elke kamer op maat kan verstellen.

Makkelijk te installeren

Innr gelooft dat iedereen een verlichtingssysteem kan installeren dat het best bij het huis past. Wanneer je verlichting bij Innr hebt besteld, krijg je er een goede handleiding en verdere support bij. De verlichting is gemakkelijk te verbinden met de Innr app op de smartphone.

Veilig

Dit verlichtingssysteem maakt jouw huis veilig. Ben je voor een tijd weg van huis? Stel onze anti-inbraakscènes in om Innr-verlichting af en toe aan en uit te zetten.

Welke producten van Innr zijn er via Navstar in te kopen?

Je kan bij ons terecht voor het complete aanbod van Innr producten. Van de standaard E27 lampen tot slimme buitenverlichting. Bij Navstar hebben we alles op voorraad. Hierdoor kunnen de producten snel én efficiënt worden geleverd.

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Innr?

Bij Navstar zijn we erg flexibel en denken we met klanten mee om de producten, zowel online als in de winkel, het beste te presenteren. Navstar werkt nauw samen met Innr. Hierdoor zijn we als eerste op de hoogte van nieuwe innovaties en productintroducties. Hierdoor kunnen we snel én effectief leveren!

Hoe werkt de inkoop van Innr via Navstar?

Elke retailer of bedrijf kan contact opnemen met Navstar om Innr te verkopen. In overleg met Innr wordt er gekeken of het bedrijf of retailer past bij de strategie van het merk. Klopt de strategie? Dan maken wij je aan als klant en kunnen we beginnen met de verkoop. Navstar helpt je met de online content en/of presentatie in de winkel. Zo kunnen we snel van start!

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.