Navstar

Innr

Het merk Innr

Licht kan de sfeer in huis maken, of breken. Daarom is er nu Innr, een compleet slim verlichtingssysteem waarmee je de sfeer in huis verandert met één klik, via de app op je smartphone of tablet. Innr is specialist op het gebied van smart systemen en zorgt er met hun verlichting voor dat dit voor iedereen beschikbaar is. Slimme verlichting voor een slimme prijs.

De voordelen van Innr

Draadloze bediening

Verlichting van Innr kan heel makkelijk draadloos worden bediend via de telefoon, stem of een afstandsbediening.

Duurzaam

Innr houdt rekening met duurzaamheid. Zo maakt het systeem bijvoorbeeld altijd gebruik van LED verlichting, wat tot wel 90% energie bespaart. De slimme verlichting is op afstand te besturen, waardoor je de verlichting in elke kamer op maat kan verstellen.

Makkelijk te installeren

Innr gelooft dat iedereen een verlichtingssysteem kan installeren dat het best bij het huis past. Wanneer je verlichting bij Innr hebt besteld, krijg je er een goede handleiding en verdere support bij. De verlichting is gemakkelijk te verbinden met de Innr app op de smartphone.

Veilig

Dit verlichtingssysteem maakt jouw huis veilig. Ben je voor een tijd weg van huis? Stel onze anti-inbraakscènes in om Innr-verlichting af en toe aan en uit te zetten.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.