Navstar

Foscam

Het merk Foscam

Foscam biedt een ruim assortiment aan camera’s die zowel buiten als binnen helpen bij het in beeld brengen van jouw omgeving. Wil je bijvoorbeeld de buitenkant van je huis in de gaten houden? Geen probleem! Door de nachtzicht LED verlichting kan je ook s’ avonds alles zien en bovendien hebben de camera’s een afschrikkende werking op inbrekers. Ook heeft Foscam plug & play baby monitors in het assortiment zitten, waardoor je de kleine geen moment uit het oog kan verliezen. Met Foscam houd je een oogje in het zeil.

De voordelen van Foscam

Er zijn veel voordelen aan de camera’s van Foscam.

Nummer 1 merk

Op basis van GFK-gegevens is Foscam het nummer 1 IP-camera’s merk in Nederland. Dit komt met name door alle nieuwe modellen en innovaties, die ervoor zorgen dat Foscam een ruime voorsprong heeft op de concurrentie.

Makkelijk in gebruik

De camera’s van Foscam zijn zowel op het gebied van installeren als het bekijken van beelden erg makkelijk in gebruik. Het installeren gaat in drie simpele stappen: download de app, scan de QR-code en de camera is geïnstalleerd! Je kunt de camera’s van Foscam aansluiten op je wifi-netwerk waardoor je de beelden binnen no-time op je laptop kan bekijken.

Breed assortiment

Foscam biedt een assortiment van ruim 30 camera’s in diverse prijsklassen. Zo is er voor iedereen een camera die binnen het budget past en de functies heeft die de klant nodig heeft.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.