Foscam

Het merk Foscam

Met Foscam houd je een oogje in het zeil. De camera’s van Foscam zijn voorzien van een haarscherp beeld en zie je duidelijk wat er in de omgeving gebeurt. Met Foscom voel je je altijd veilig in én rondom het huis! Wil je bijvoorbeeld de buitenkant van je huis in de gaten houden? Geen probleem! Door de nachtzicht LED verlichting kan je ook s’ avonds alles zien en bovendien hebben de camera’s een afschrikkende werking op inbrekers. Ook heeft Foscam plug & play baby monitors in het assortiment zitten, waardoor je de kleine geen moment uit het oog kan verliezen. Met Foscam houd je een oogje in het zeil.

De voordelen van Foscam

Er zijn veel voordelen aan de camera’s van Foscam.

Nummer 1 merk

Op basis van GFK-gegevens is Foscam het nummer 1 IP-camera’s merk in Nederland. Dit komt met name door alle nieuwe modellen en innovaties, die ervoor zorgen dat Foscam een ruime voorsprong heeft op de concurrentie.

Makkelijk in gebruik

De camera’s van Foscam zijn zowel op het gebied van installeren als het bekijken van beelden erg makkelijk in gebruik. Het installeren gaat in drie simpele stappen: download de app, scan de QR-code en de camera is geïnstalleerd! Je kunt de camera’s van Foscam aansluiten op je wifi-netwerk waardoor je de beelden binnen no-time op je laptop kan bekijken.

Breed assortiment

Foscam biedt een assortiment van ruim 30 camera’s in diverse prijsklassen. Zo is er voor iedereen een camera die binnen het budget past en de functies heeft die de klant nodig heeft.

Welke producten van Foscam zijn er via Navstar in te kopen?

Bij Navstar bieden we het gehele assortiment aan van Foscam. Waaronder IP-camera’s, slimme deurbellen, camerakits en andere toebehoren. De camera’s van Foscam zijn gemakkelijk te verbinden met een WiFi netwerk zodat de beelden bekeken kunnen worden via een laptop. Daarnaast hebben de camera’s een afschrikkende werking op inbrekers. Met de plug & play baby monitors liggen ook de kleinste bewoners in zijn of haar bedje. Foscam zorgt voor een zorgeloos gevoel.

Hoe werkt de inkoop van Foscam via Navstar?

Foscam inkopen? Dat kan! Elke retailer, of bedrijf, kan contact met ons opnemen om Foscam in te kopen. Samen met Foscam kijken we of het bedrijf past binnen de strategie van het merk. Wanneer het binnen deze strategie past, maakt Navstar je aan als klant en kan de verkoop beginnen. Wij helpen je met de content online en/of presentatie in de winkels, en kunnen snel van start!

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Foscam?

Bij Navstar zijn we erg flexibel en denken we mee met jou om zowel online als in de winkel, onze producten het beste te presenteren. De producten van Foscam zijn bij ons altijd op voorraad en kunnen snel én efficiënt geleverd worden.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.