Ontdek de mogelijkheden bij Navstar, de officiële distributeur van Tado in de Benelux!

Het merk Tado

Op zoek naar een merk die een duurzame en moderne levensstijl mogelijk maakt, zonder dat je daarbij comfort moet inleveren? Maak kennis met Tado°! Dit merk ontwikkelt nieuwe technologieën, producten en diensten die iedere gewenste levensstijl mogelijk maakt. Je vindt Tado° bij Navstar!

De voordelen van Tado

De Slimme Thermostaat van Tado heeft tal aan voordelen:

Comfortabel

De Slimme Thermostaat van Tado is erg comfortabel omdat je voor iedere kamer de temperatuur kan instellen die het best bij jouw behoeften past. Zo kan de badkamer in de ochtend lekker verwarmd worden en daarna kan de verwarming weer uit. Daarnaast helpt het ook bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.

Op afstand te bedienen

De thermostaat is makkelijk op afstand te bedienen door middel van een app op je smartphone of via Alexa, Siri of Google.

Makkelijk te installeren

Installeer Tado zelf in slechts een paar minuten. Bij aankoop biedt Tado gedetailleerde stap-voor-stap instructies die passen bij het verwarmingssysteem die je hebt.

Energiebesparend

Vind je het belangrijk om meer aandacht te focussen op duurzaamheid? Dan is de Slimme Thermostaat van Tado de oplossing voor jou! Deze gebruiken namelijk alleen energie wanneer dat daadwerkelijk nodig is, wat jouw energieverbruik tot wel 28% vermindert. De Slimme Thermostaat houdt rekening met de weersvoorspelling en ziet wanneer er ramen openstaan.

Welke producten van Tado° zijn er via Navstar in te kopen?

Tado° maakt het mogelijk om op alle vlakken energie te besparen. Wel zo fijn. Van slimme thermostaten tot radiatorknoppen en bijbehorende accessoires. Bij Navstar koop je makkelijk het complete assortiment van Tado° in.

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Tado?

Navstar is de distribiteur in de Benelux van het merk Tado°. Daarmee zijn wij de enige leverancier in de buurt waar je terecht kan voor de inkoop van dit exclusieve merk. Door de goede samenwerking zetten we samen met het merk introducties of mooie acties op, waar klanten ontzettend blij van worden. Daarnaast hebben we de producten van Tado° altijd ruim voorradig. Waardoor jij de producten snel in eigen voorraad hebt.

Hoe werkt de inkoop van Tado° via Navstar?

Elke retailer of bedrijf kan contact opnemen met Navstar om Tado° in te kopen. In overleg met Tado° wordt gekeken of het past binnen de strategie van het merk. Wanneer dat het geval is, maken wij je aan als klant en kunnen we beginnen met verkopen. Daarnaast helpen wij onze klanten ook met de online content en/of presentatie in de winkels. Daardoor kun je snel van start!

Beoordelingen

Tado Slimme Thermostaten zijn door de Consumentenbond officieel bekroond in de volgende twee categorieën: 

  • Consumentenbond ‘Beste uit de test september 2020’ 
  • Consumentenbond ‘Beste koop september 2020’ 

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.