Tado

Het merk Tado

Tado, de marktleider in Europa, zorgt ervoor dat elke woning op een slimme manier verwarmd en gekoeld kan worden. Vervang de oude kamerthermostaten met de Slimme Thermostaten van Tado en creëer een gezond en comfortabel klimaat in huis! 

De voordelen van Tado

De Slimme Thermostaat van Tado heeft tal aan voordelen:

Comfortabel

De Slimme Thermostaat van Tado is erg comfortabel omdat je voor iedere kamer de temperatuur kan instellen die het best bij jouw behoeften past. Zo kan de badkamer in de ochtend lekker verwarmd worden en daarna kan de verwarming weer uit. Daarnaast helpt het ook bij het verbeteren van de luchtkwaliteit in huis.

Op afstand te bedienen

De thermostaat is makkelijk op afstand te bedienen door middel van een app op je smartphone of via Alexa, Siri of Google.

Makkelijk te installeren

Installeer Tado zelf in slechts een paar minuten. Bij aankoop biedt Tado gedetailleerde stap-voor-stap instructies die passen bij het verwarmingssysteem dat je hebt.

Energiebesparend

Vind je het belangrijk om meer aandacht te focussen op duurzaamheid? Dan is de Slimme Thermostaat van Tado de oplossing voor jou! Deze gebruiken namelijk alleen energie wanneer dat daadwerkelijk nodig is, wat jouw energieverbruik tot wel 31% vermindert. De Slimme Thermostaat houdt rekening met de weersvoorspelling en ziet wanneer er ramen openstaan.

Beoordelingen

Tado Slimme Thermostaten zijn door de Consumentenbond officieel bekroond in de volgende twee categorieën: 

  • Consumentenbond ‘Beste uit de test september 2020’ 
  • Consumentenbond ‘Beste koop september 2020’ 

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.