Loyalty programs
& B2B

Bent u als bedrijf op zoek naar een uniek geschenk voor uw personeel, relaties of trouwe klanten? Dan zit u bij Navstar aan het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor producten die geschikt zijn als personeelsgeschenken, relatiegeschenken, kerstgeschenken en/of eindejaarsgeschenken. Wat u ook geeft, een geschenk van Navstar zal niet snel vergeten worden!

De merken van Navstar

Navstar beschikt over verschillende producten. Van beveiligingscamera’s van EZVIZ tot aan een smart deurslot van Nuki. En of het nu gaat over relatiegeschenken of personeelsacties, wij als distribiteur van onder andere Tado, Netatmo en Hombili helpen u graag bij het kiezen van het perfecte product.

Personeelsgeschenken

Laat uw personeel zien dat u ze waardeert met een personeelsgeschenk van Navstar. Geef uw medewerkers een product die past bij hun wensen én die zorgt voor meer gemak in huis. Kies voor een smart product van merken als Tado, Netatmo of Nuki. Of breng meer sfeer in het leven met een paneel van Nanoleaf. Help uw medewerkers met besparen op hun energiekosten door middel van een Slimme Thermostaat van Tado. Wat u uw personeel ook wilt geven, bij Navstar zit u altijd goed.

Het perfecte cadeau vinden voor uw medewerkers en trouwe klanten? Navstar helpt u hierbij!

Of u nu op zoek bent naar een geschenk die zorgt voor meer gemak in huis, of op zoek bent naar meer veiligheid. Bij Navstar zit er altijd wel een geschenk bij die perfect past bij de wensen van uw medewerkers en/of klanten. Hulp nodig bij het vinden van het juiste geschenk? Navstar staat altijd voor u klaar! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Premium relatiegeschenken

Op zoek naar een innovatief geschenk voor uw personeel, relaties of trouwe klanten? Bij Navstar zit u goed! Ons ruime assortiment bestaat voornamelijk uit smart home producten. Zo zit er altijd wel een geschikt geschenk voor u tussen én weet u zeker dat het een cadeau is waar nog lang over gesproken gaat worden.

 

Kerstgeschenken

Uw medewerkers en klanten verrassen met een uniek kerstgeschenk? Door het ruime aanbod van producten van top merken als Tado, Slide en Twinkly zit u bij Navstar altijd goed. Wij bieden producten aan in diverse prijsklassen, zoals de betaalbare producten van Hombili. Met een kerstgeschenk van Navstar maakt u kerst helemaal compleet.

 

Neem contact met ons op!