Ontdek de mogelijkheden bij Navstar, de officiële distributeur van Netatmo in de Benelux!

Het merk Netatmo

Netatmo ontwikkelt met zorg intelligente huisproducten die zich moeiteloos aanpassen aan iedere leefstijl. Voor een veiliger, gezonder en comfortabeler huis. Ontdek de producten van Netatmo, de eenvoudigste én mooiste weg naar een intelligent huis. De producten die onder deze categorieën vallen zijn onder andere:

  • Alarmsysteem 
  • Thermostaat 
  • Weerstation 
  • Luchtkwaliteit monitor 

De voordelen van Netatmo

Er zijn tal van voordelen aan de producten van Netatmo:

Op afstand bestuurbaar

Al de slimme apparatuur van Netatmo is op afstand bestuurbaar. Via een app kan je op elk moment verschillende zaken controleren, aanpassen en aan- en uitzetten.

Energiezuinig

Doordat al de apparatuur van Netatmo op afstand te bedienen is, kan je alles naar behoefte aanpassen. Ben je niet thuis? Dan kan je op afstand de thermostaat uitzetten. Daarnaast kan de slimme thermostaat op basis van de isolatie van het huis de temperatuur aanpassen.

Comfortabel

De slimme apparatuur van Netatmo maakt het leven thuis comfortabeler. Door het alarmsysteem kan je bijvoorbeeld met een gerust hart je huis verlaten, door de thermostaat kan je iedere ruimte in huis op de gewenste temperatuur instellen en door de luchtkwaliteitmonitor creëer je een gezond huis.

Welke producten van Netatmo zijn er via Navstar in te kopen?

Bij Navstar kan je terecht voor de inkoop van het complete assortiment van Netatmo. Of je nu meer inzicht wilt krijgen in het weer- of luchtkwaliteit meten of een product waarmee het huis wordt beveiligd, de producten van Netatmo bij Navstar maken een smart home compleet!

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Netatmo?

Navstar weet als geen ander hoe belangrijk het is om je product op de juiste manier te presenteren. Zowel online als offline in de winkel. Wij zijn daarom erg flexibel en denken graag met je mee. Zo weet je zeker dat de producten van Netatmo altijd op de beste manier worden gepresenteerd!

Hoe werkt de inkoop van Netatmo via Navstar?

Om als retailer of bedrijf Netatmo te kunnen verkopen, kijkt Navstar samen met het merk of het past binnen de strategie. Neem contact met ons op om te kijken of het voor jou mogelijk is. Pas je binnen de strategie? Dan maken wij je meteen als klant aan zodat we direct kunnen beginnen met de verkoop. Navstar helpt je ook bij de online- en offline-presentatie van de producten. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat!

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.