Productlaunch?
Laat dat maar
aan ons over

Bij Navstar combineren we twintig jaar ervaring met uitstekende connecties binnen de retail en e-commerce. Voor uw merk bepalen we een introductiestrategie die past bij het product dat u aanbiedt en het publiek dat u daarmee wilt bedienen.

Contacten bij grote retailers

Wilt u een plaats in de winkelschappen van Media Markt, Gamma of Karwei? In de webshops verschijnen van Bol.com of Coolblue? Of zoekt u het meer in de hoek van de speciaalzaken en gespecialiseerde webshops? We hebben contacten bij grote én kleine spelers in retail en zorgen ervoor dat uw producten prominent worden gepresenteerd met aantrekkelijke signings.

Value added distributor die conceptmatig meedenkt

Omdat we uitsluitend werken met merken waarin we geloven, weten retailers dat ze bij ons alleen producten van hoge kwaliteit kunnen vinden. We doen méér dan alleen distributie: we voegen dankzij onze excellente track record en expertise waarde toe. Voor merken, maar zeker ook voor retailers. En de standaard term “value added distributor” past ons niet, althans daar stopt het niet. We vinden het juist mooi om samen met merken en retailers conceptmatig verder te denken om zo de juiste beleving in de winkel en bij de consument te creëren.

  • U heeft een sterk merk. U heeft het perfecte product. Het enige dat u nog nodig hebt, zijn klanten.

    Om die klanten te bereiken zorgt Navstar ervoor dat uw producten in de winkelschappen van retailers liggen. Op basis van jarenlange relaties vertrouwen tal van retailers en inkooporganisaties er blind op dat een product dat via ons wordt aangeboden, van hoge kwaliteit is en de beloften waarmaakt. Van dat vertrouwen profiteert uw merk.

  • Uw product gaat het leven van consumenten makkelijker, comfortabeler én leuker maken.

    Maar daarvoor moet het er wel uitspringen in de winkelschappen. En goed opvallen in de webshops. Navstar kan u daarbij helpen. Met een goed concept en een slimme winkelpresentatie.

  • Consumenten kopen steeds meer online. Zeker wanneer het gaat om smart home-producten.

    Daarom zorgt Navstar er niet alleen voor dat uw producten in de schappen van de grote winkelketens te vinden zijn, maar ook in webshops. De internetreuzen, maar ook de nichespelers. Daarnaast kunnen we uw merk, door slimme SEO en perfect ingestelde advertising, bovenaan de zoekresultaten laten verschijnen.

  • Biedt uw klanten het ideale loyalty producten aan. Door de ruime aanbod aan merken zoals Tado, Netatmo en Hombli is het altijd raak. We bieden producten in diverse prijs classess. Het merk Hombli biedt een hoop unieke en betaalbare smart home producten aan. Bekijk het overzicht van onze merken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Let's talk

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.