Nuki

Het merk Nuki

Nooit meer voor een gesloten deur staan? Nuki heeft de oplossing! Ze vervangen de fysieke sleutel door bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken. Ze zijn overtuigd dat het gebruik van mobiele technologie het dagelijkse leven makkelijker kan maken. De Nuki Smart Lock opent je deur als je thuiskomt én sluit weer als je vertrekt. Veilig en gemakkelijk! De volgende producten zitten in het assortiment van Nuki. 

  • Smart Lock (4e generatie) 
  • Smart Lock Pro (4e generatie) 
  • Opener 
  • Keypad
  • Keypad 2
  • Fob
  • Door Sensor 
  • Bridge
  • Power Pack

De voordelen van Nuki

Er zijn een hoop voordelen aan de smart deurslot van Nuki:

Altijd de sleutels bij de hand

De Nuki Smart Lock is makkelijk via de smartphone te bedienen, waardoor het geen probleem meer is als je je sleutels verliest. Je hoeft nooit meer sleutels te laten dupliceren of een slot te vervangen.

Eenvoudige montage

De Nuki Smart Lock is makkelijk in minder dan drie minuten te monteren, omdat het ook mogelijk is om op de bestaande cilinder te zetten of te lijmen. Daarnaast kan de Smart Lock verwijderd worden zonder dat er resten achterblijven. Het is daarom ook uitstekend geschikt voor huurwoningen.

Een veilig thuis

Als het gaat om de toegang tot jouw huis is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. De communicatie met de Smart Lock gebeurt daarom via end-to-end versleuteling. Deze en meer veiligheidsnormen zijn vergelijkbaar met die van internetbankieren.

Op afstand te bedienen

Ben je even niet thuis maar staan vrienden of familie voor de deur? De deur kan heel gemakkelijk op afstand geopend worden. Ook is het mogelijk om te controleren wie er in het huis is binnengekomen terwijl je zelf op een andere plek bent.

Welke producten van Nuki zijn er via Navstar in te kopen?

Bij Navstar kan je terecht voor het complete assortiment van Nuki. Van slimme sloten tot accessoires. Bij ons vind je het allemaal. Nuki maakt het mogelijk om elk persoon toegang te geven tot de woning of een ruimte. Of het nu schoonmakers zijn die tijdelijk naar binnen moeten of de kids die tussen de middag thuis komen eten. Door Nuki wordt een huis toegankelijker en veiliger.

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Nuki?

Navstar is dé leverancier van Nuki! We zijn erg flexibel en denken graag mee met de klanten. Zo zorgen we er samen voor dat de producten van Nuki zowel online als in de winkel op de beste manier gepresenteerd worden. Bij Navstar gaan we altijd voor het “WOW” effect, zodat jij de producten aan je klanten succesvol verkoopt.

Hoe werkt de inkoop van Nuki via Navstar?

Nuki inkopen? Neem contact op met Navstar! In overleg met Nuki wordt er gekeken of het past binnen de strategie van het merk. Wanneer dat het geval is, registeren we je als klant. Zo kan je direct aan de slag met het inkopen van de producten.

Beoordelingen

De Nuki Smart Lock is gecertificeerd als veilig Smart Home-product. Het systeem voldoet aan de veiligheidseisen van AV-test en biedt uitstekende bescherming tegen de aanvallen van buitenaf.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.