Nuki

Het merk Nuki

Nuki kwam op het innovatieve idee om de ouderwetse sleutelbos te vervangen door je smartphone, omdat dit nog één van de laatste plekken was waar geen smart oplossing voor ontwikkeld was. Het elektrische deurslot van Nuki ontgrendelt automatisch de deur als je thuiskomt en sluit weer veilig af als je vertrekt. De volgende producten zitten in het assortiment van Nuki:

  • Nuki Smart Lock 2.0
  • Nuki Brigde
  • Nuki Fob
  • Nuki Keypad
  • Nuki Opener
  • Nuki Box

De voordelen van Nuki

Er zijn een hoop voordelen aan de smart deurslot van Nuki:

Altijd de sleutels bij de hand

De Nuki Smart Lock is makkelijk via de smartphone te bedienen, waardoor het geen probleem meer is als je je sleutels verliest. Je hoeft nooit meer sleutels te laten dupliceren of een slot te vervangen.

Eenvoudige montage

De Nuki Smart Lock is makkelijk in minder dan drie minuten te monteren, omdat het ook mogelijk is om op de bestaande cilinder te zetten of te lijmen. Daarnaast kan de Smart Lock verwijderd worden zonder dat er resten achterblijven. Het is daarom ook uitstekend geschikt voor huurwoningen.

Een veilig thuis

Als het gaat om de toegang tot jouw huis is veiligheid natuurlijk erg belangrijk. De communicatie met de Smart Lock gebeurt daarom via end-to-end versleuteling. Deze en meer veiligheidsnormen zijn vergelijkbaar met die van internetbankieren.

Op afstand te bedienen

Ben je even niet thuis maar staan vrienden of familie voor de deur? De deur kan heel gemakkelijk op afstand geopend worden. Ook is het mogelijk om te controleren wie er in het huis is binnengekomen terwijl je zelf op een andere plek bent.

Beoordelingen

De Nuki Combo 2.0 is gecertificeerd als veilig Smart Home-product. Het systeem voldoet aan de veiligheidseisen van AV-test en biedt uitstekende bescherming tegen de aanvallen van buitenaf.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.