Loqed: Opent met een aanraking

Met het Loqed Elektronische Deurslot ga je voor meer gemak en innovatie thuis.

Het merk Loqed

De oprichters van LOQED hebben een hekel aan het kwijtraken van hun sleutels. De frustratie van het missen van pakketbezorgingen heeft geleid tot het oplossen van de ouderwetse slotenindustrie. Vanaf nu zijn metalen reservesleutels verleden tijd met de handige Touch Smart Lock van LOQED. Vanaf nu maak je deuren open door slechts een enkele aanraking.

De voordelen van Loqed

 

Met Touch to Open hoef je de LOQED app niet te openen om je deur te ontgrendelen. Je kunt je telefoon in je zak houden…

Opent met een aanraking

Met Touch to Open open je jouw deur met slechts één simpele aanraking. Het zoeken naar je sleutels behoort tot het verleden. Je telefoon blijft gewoon in je zak en communiceert draadloos met het slot.

Een veiliger slot bestaat niet

Jouw veiligheid en privacy staan voorop. Zo gebruiken we dezelfde 256-bit encryptie als banken en staat je encryptiesleutel alleen op jouw telefoon. Daarnaast heeft het LOQED Touch Smart Lock het hoogst haalbare SKG drie-sterren certificaat ontvangen.

Nooit meer je sleutels kwijt

Je sleutels vergeten behoort tot het verleden. En als je je telefoon niet bij je hebt, kun je altijd met jouw persoonlijke toegangscode naar binnen.

Het LOQED Touch Smart Lock kan in 20 minuten worden geïnstalleerd, werkt met meerpuntssluitingen en past boven op je bestaande deurbeslag.

Veiligheid

Een veiliger slot bestaat niet

  • Zo gebruiken we dezelfde 256-bit encryptie als banken en staat je encryptiesleutel alleen op jouw telefoon
  • het LOQED Touch Smart Lock heeft het hoogst haalbare SKG drie-sterren certificaat ontvangen.

Welke producten van LOQED zijn er via Navstar in te kopen?

Bij Navstar kan je terecht voor het slimme slot en bijbehorende accessoires van LOQED. Naast het mooie design en de makkelijke opening, is het slot van LOQED ook zeer veilig met een 3-sterren SKG keuring. Het zoeken naar sleutels is verleden tijd met LOQED.

Waarom kies je voor Navstar voor de inkoop van Loqed?

Wij zijn erg flexibel en denken graag mee met onze klanten. We staan daarom altijd klaar om te helpen bij het presenteren van zowel de presentatie online, als de presentatie in de winkel. Daarnaast is LOQED direct uit voorraad beschikbaar. Zo kunnen wij altijd snel én efficiënt leveren.

Hoe werkt de inkoop van Loqed via Navstar?

Om LOQED te kunnen inkopen, wordt er eerst samen met het merk gekeken of het binnen de strategie past. Pas je in deze strategie? Dan maken wij je aan als klant en kunnen we beginnen met het verkopen van het product. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.