AnyGrip

Het merk AnyGrip

AnyGrip biedt universele houders voor alle soorten en maten smartphones. Het grote verschil met de andere universele houders is dat de AnyGrip houders op elk oppervlak te plaatsen zijn. Ideaal bijvoorbeeld voor op het dashboard van je auto. AnyGrip heeft drie verschillende houders in het assortiment die elk een eigen doelgroep en functie hebben. De drie varianten zijn:

  • AnyGrip Stretchy
  • AnyGrip Sticky
  • AnyGrip Tablet

De voordelen van AnyGrip

De universele houders van AnyGrip hebben verschillende voordelen:

Universeel

De houders van AnyGrip zijn verkrijgbaar voor verschillende merken en maten smartphones en blijven op elk oppervlak kleven.

Elk oppervlak

AnyGrip vindt innovatie belangrijk en zorgt er daarom voor dat de houders altijd met de tijd meegaan. De AnyGrip houders beschikken over de sterkste zuignap ter wereld en zijn daardoor op elk vast oppervlak snel en eenvoudig te plaatsen. Het product laat geen resten achter.

Simpel en makkelijk verstelbaar

De houders zijn geschikt voor diverse maten smartphones, wat komt doordat de afmetingen van de houders makkelijk te veranderen zijn. Daarnaast zijn de houders ook 360 graden te roteren.

Onderhoud

Wil je graag een houder die makkelijk in onderhoud is? AnyGrip is de oplossing! Deze houders zijn namelijk makkelijk met water afwasbaar en kunnen afgedroogd worden met een katoenen doek. Lange levensduur gegarandeerd!

Meer weten?

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.