Uw merk online in
de schijnwerpers

Consumenten kopen steeds meer online.

Zeker wanneer het gaat om smart home-producten. Daarom zorgt Navstar er niet alleen voor dat uw producten in de schappen van de grote winkelketens te vinden zijn, maar ook in webshops. De internetreuzen, maar ook de nichespelers. Daarnaast kunnen we uw merk, door slimme SEO en perfect ingestelde advertising, bovenaan de zoekresultaten laten verschijnen.

 • Laat zien waar u voor staat

  Succesvolle marketing begint met een uitgekiend concept en een goede productpositionering. Voor wie is uw product bedoeld? Welke presentatie en marketing is daarvoor nodig? En via welke kanalen gaat u het aanbieden? We denken graag met u mee.

 • PR en media

  We voorzien webshops van handige productsheets, zorgen ervoor dat uw product onder de aandacht van relevante media wordt gebracht en bouwen aan uw merk door slimme PR. Online, maar zeker ook offline: door mooie winkelsignings die passen bij uw product, bijvoorbeeld.

 • Influence & socialise

  Social media zijn de perfecte kanalen om smart home-producten onder de aandacht te brengen van consumenten. Advertenties, maar ook video’s of organische content dragen bij aan het opbouwen en uitbouwen van uw merk.

 • Campagnes die werken

  Schieten met hagel heeft geen zin, gericht targeten des te meer. Want een early adopter heeft een andere benadering nodig dan iemand die zijn eerste stappen op het gebied van smart home zet. Daarom richten we campagnes slim in. We bepalen diverse doelgroepen, die alleen content te zien krijgen die past bij hun belevingswereld. Daarmee wekken we interesse op en stimuleren we engagement – en, uiteindelijk, een koopimpuls.

Snel naar

Let's talk

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.