Uw merk
in de spotlight

Uw product gaat het leven van consumenten makkelijker, comfortabeler én leuker maken. Maar daarvoor moet het er wel uitspringen in de winkelschappen. En goed opvallen in de webshops. Navstar kan u daarbij helpen. Met een goed concept en een slimme winkelpresentatie.

  • Store presentation

    Uw product laten opvallen tussen de concurrentie in het winkelschap? Bijzondere signings of een speciale presentatie kunnen daarbij helpen. Wij kunnen dit voor u ontwerpen. Ook bij het ontwikkelen van een verpakking of huisstijl kunnen we u ondersteunen.

  • Complete winkelpresentatie

    Dat Navstar hierin uitblinkt, blijkt wel uit het feit dat grote winkelketens ons regelmatig inschakelen om de winkelpresentatie te ontwerpen en realiseren voor een complete productgroep binnen smart home. Niet alleen voor onze eigen merken, maar voor het volledige assortiment. Aantrekkelijke winkelpresentaties die zorgen voor een hoge attentiewaarde en stijgende verkoopcijfers zijn al sinds de start van ons bedrijf één van onze sterke punten.

  • Presentatie in webshops

    Via onze beveiligde FTP-server kunnen webshops uw productsheets, video’s, handleidingen en andere productinformatie downloaden of door ons in hun eigen huisstijl laten ontwerpen. Zo hebben ze alle informatie compleet om uw product optimaal te kunnen presteren.

Snel naar

Let's talk

Laten we het hebben over hoe we uw merk verder kunnen helpen.