Navstar

De nieuwe Nanoleaf Elements

De nieuwe Nanoleaf Elements

Hout-look panelen zijn ontworpen om een elegante en organische uitstraling aan uw huis te geven. Kies uit een reeks van warme tot koele verlichtingsopties om uw ruimte te verlichten met een natuurlijke gloed. Gemaakt om er mooi uit te zien, zowel aan als uit.

Nanoleaf Elements brengt slimme technologie in de wereld van verlichting en interieurdesign op maat.
Zeer aanpasbare modulaire panelen afgewerkt met een houtnerffineer geven een geraffineerde en toch organische uitstraling aan uw leefruimte. Nanoleaf Elements zijn gemaakt om zowel aan als uit te doen en vormen een op zichzelf staand stuk wandkunst en verlichting.

Nanoleaf Elementen
armatuur in één. Creëer een geometrische kunstinstallatie met de panelen uit of verlicht ze om een zacht gloeiende verlichting te zien die organisch over uw inrichting vloeit. Warme tot koele verlichtingsopties creëren rustgevende, op de natuur geïnspireerde scènes zoals een knapperend haardvuur en zacht bewegende wolken, die de sfeer scheppen om tot rust te komen voor het slapengaan of om gezellig te worden in uw favoriete leeshoekje. Kies uit een lijst met geselecteerde Scenes, of ontwerp uw eigen adembenemende muurschilderingen van licht met onze intuïtieve app.


Niets anders als dit
Hier zijn de top 5 kenmerken die Nanoleaf Elements echt onderscheiden

Dynamische lichtscènes
Van de gezellige sfeer van een knapperend haardvuur tot het gevoel van ontspanning van een rustgevende waterval, Nanoleaf Elements biedt 11 unieke Scenes (of creëer je eigen in onze app) om je te helpen de ideale sfeer te creëren. Schakel de Rhythm Music Sync in voor een perfecte combinatie met een jazz-afspeellijst.

Elegant en slim
Een mix van design en technologie - gemaakt om er mooi uit te zien, aan of uit. Nanoleaf Elements doet ook dienst als muurkunstwerk met zijn organische texturen en aanpasbare sfeerverlichting om inspiratie op te doen of tot rust te komen. Gebruik de aanraaktoetsen van het paneel of de Nanoleaf App voor extra slimme functies.

Eenvoudige lijminstallatie
Het installatieproces is nog eenvoudiger dan het ophangen van een fotolijst. Geen bedrading, geen boren, geen elektriciens nodig. Trek gewoon de lijm aan de achterkant van elk paneel en bevestig ze aan de muur.
Verlichting voor uw lichaam en geest
Begin op een natuurlijke manier aan uw dag en verbeter uw slaapkwaliteit met de Circadian Lighting-functie die de kleurtemperatuur van uw verlichting in evenwicht brengt met het zonlicht gedurende de dag.