?
Slimme Radiatorknop - Starterskit

Onze nieuwe Slimme radiatorknoppen zijn er: meer comfort, eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit.

Je hebt geen eigen ketel, maar enkel radiatoren? 
Met de individuele ruimteregeling van tado° kun je nog meer besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. De intuïtieve interface van de Slimme Radiatorknoppen en de nieuwe slimme schem’as in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker. 

De Slimme Radiatorknoppen Starterskit bevat twee Slimme Radiatorknoppen, die je radiatoren zullen aansturen op basis van je locatie. Zo keer je altijd terug naar een aangenaam warm huis en bespaar je energie en verwarmingskosten als je van huis bent.

Wat zit er in de verpakking?

2 Slimme Radiatorknoppen, Internetbridge, USB-kabel, stekker, ethernetkabel, 2x 2 AA batterijen, 3 verschillende adapterringen per thermostaat

Integraties

De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals IFTTT, Amazon Echo en binnenkort ook Apple HomeKit (komt deze winter). 

Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.

Opstelling

Regel je verwarming met de Slimme Radiatorknop - Starterskit. De meegeleverde Internetbridge verbindt zich via de router met het internet. De Slimme Radiatorknoppen communiceren vervolgens via radiosignalen met de Internetbridge.

Eigenschappen

Locatiegebaseerde sturing
tado° regelt de radiatoren op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand onderweg naar huis is.

Meer controle
tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, en staat je toe om je radiatoren op afstand te besturen.

Verwarmingskosten besparen
tado° bespaart energie en verwarmingskosten.