Speciaal voor onze B2B klanten hebben we deze pagina in het leven geroepen. Deze B2B pagina is ingericht om aan de sterk toenemende vraag in PREMIUM GIFTS  van de B2B klanten te kunnen voldoen. 

We kunnen je in diverse behoeftes voorzien. Of het nu gaat om relatiegeschenken of personeelsacties, wij als distributeur van onder andere Tile, Wakawaka en Ledger kunnen je daarin assisteren, Neem contact met ons op.

 

*Logo's worden gebruikt te illustratie.

Kerstpakketen

Ben je op zoek naar een innovatief geschenk voor in de kerstpakketen voor het personeel dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment in zowel smart gadgets ( kerstpakket met Wakawaka of Tile) als smart home ( kerstpakket met Ledger) producten voor iedere gelegenheid. 

Tegenwoordig willen bedrijven vaak net even iets meer doen, dan zomaar een geschenk. Nu ook verkrijgbaar de nieuwe WakaWaka Light of de Tile Sport voor zeer scherpe prijzen bij grote aantallen. 

Wij hebben een mooi portfolio aan PREMIUM GIFTS, waar nog lang over nagesproken word, door uw personeel.

Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken, dan helpen wij graag om het perfecte geschenk te vinden. Neem contact met ons op.

Premium (GIFTS) Relatiegeschenken 

Ben je op zoek naar een innovatief geschenk voor het personeel, relaties of trouwe klanten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment in zowel smart health als smart home producten voor iedere gelegenheid. 

Tegenwoordig willen bedrijven vaaknet even iets meer doen, dan zomaar een geschenk.

Wij hebben een mooi portfolio aan PREMIUM GIFTS, waar nog lang over nagesproken word, door uw relaties en of personeel.

Onze Premiums zijn in te zetten als, kerstgeschenken en/of eindejaargeschenken. Mocht u het lastig vinden om een keuze te maken, dan helpen wij graag om het perfecte geschenk te vinden. 

Personeelsgeschenken 

Laat blijken hoe je eigen personeel waardeert en biedt ze een geschenk aan die past bij de wensen die ze hebben. Met merken als WakaWaka, Tile, Ledger praten we over a merken  (A BRANDS )

Help je medewerkers gezonder worden door het aanbieden van Smart Health producten van merken als  Lifetrak en Wahoo. Door gebruikt te maken van één van deze producten worden werknemers gestimuleerd om meer te gaan sporten met als voordeel minder ziekte verzuim en overall positievere en gezondere medewerkers. Heb je vragen over wat er mogelijk, neem dan contact met ons op.

Personeelsgeschenk met een Goed Verhaal (Wakawaka)

WakaWaka's missie is om levens te helpen verbeteren. Dit is de basis van alles wat wij doen. Share the Sun: Voor elke verkochte WakaWaka gaat er altijd WakaWaka Light naar een gezin zonder elektriciteit in een crisisgebied.

Dit is een kerstgeschenk waar niet alleen je medewerkers blij van worden maar er worden ook daadwerklijke elders in de wereld mee geholpen.

Mocht je meer willen weten of wakawaka of het share the sun project neem dan contant met ons op. 
 

relatiegeschenk, personeelgeschenk, smart home, slimme huis, kerstgeschenk

 

Geef je medewerkers iets wat hun huis verrijkt. We bieden diverse smart home producten van merken als Tado, Foscam, Thermosmart, Smartalarm en Viewquest. Breng meer muziek in hun leven met Viewquest. Laat ze besparen op hun energiekosten met Tado. Heb je vragen over wat er mogelijk, neem dan contact met ons op.

tado° - de slimme thermostaat tado° - de slimme thermostaat      

 

personeelgeschenk, relatiegeschenk      

Naast onze Smart Health en Smart Home producten bieden we ook een ruimte assortiment van zeer innovatieve gadgets. 

"Laat je medewerkers veiliger van A naar B rijden door de Angyrip houder."

"Laat je medewerkers altijd bereikbaar zijn;  door een Mophie case is hun smartphone altijd opgeladen en missen ze nooit meer belangrijke telefoontjes van potentiële klanten."

"Laat er nooit meer miscommunicatie ontstaan; door gebruik te maken van de Livescribe pen, om alle je gesprekken en gespreksnotities meteen digitaal bij de hand te hebben inclusief audio van de besproken afspraken.'"

Zo zijn er een hoop andere voorbeelden te noemen van de oplossingen die deze innovatieve producten bieden. Heb je vragen over wat er mogelijk, neem dan contact met ons op.

Zie het ook zeker niet als alleen een uitgave. Vaak hebben de producten een positieve wending.  

TADO : Besparing op energie ( groene gedachte Milieuvriendelijk verantwoord ondernemen)
ANYGRIP: ?Veiligheid
LIVESCRIBE: Besparing op loonkosten  (Livescribe bied volwaardige gespreksverslagen, niet meer blijven overtiepen)

AEG Livescribe   Tracecode   Anygrip

kerstgeschenk, kerst, geschenk      

Biedt met kerst het ideale kerstgeschenk aan je medewerkers en klanten. Door de ruime aanbod aan merken zoals Foscam, WakaWaka en Insta360 is het altijd raak. We bieden producten in diverse prijs classess. Het merk Bluelounge biedt een hoop kleine en leuke producten die kerst helemaal zullen af maken. Hieronder vind je een overzicht van onze merken, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact 

 

Bedrijf:   Naam:
 
Telefoon:   E-mail:
 
Bericht: