Slimme Thermostaat - Starterskit (v3)

Onze nieuwe Slimme Thermostaat - Starterskit (v3) is er: meer comfort, eenvoudiger te bedienen en platformconnectiviteit.

Met individuele ruimteregeling en het nieuwe verwarmingsalgoritme kan tado° nog meer besparen op je verwarmingskosten en je leven comfortabeler maken. Een verbeterde thermostaatinterface en de nieuwe slimme schema’s in de app maken je verwarming beheren nog makkelijker. 

De Slimme Thermostaat van tado° stuurt je verwarming aan op basis van je locatie en verwarmt alleen als je thuis bent. Met de smartphone-app heb je op elk moment controle over je verwarming. Ervaar een nieuw niveau van comfort en bespaar tegelijk energie en tot 31% op je verwarmingskosten.

Wat zit er in de verpakking?

Slimme Thermostaat, Internetbridge, USB-kabel, stekker, Ethernetkabel, bevestigingsschroeven, kleefstrips, stickers om de kabels te markeren, 3 AAA batterijen

Integraties

De nieuwe producten van tado° ondersteunen platformen zoals IFTTT, Amazon Echo en binnenkort ook Apple HomeKit (komt deze winter). 


Maak tado° een deel van je verbonden huis en creëer scenario’s met Apple HomeKit. Gebruik Siri of Amazon Echo om je verwarming te besturen met je stem en creëer recepten met IFTTT om tado° te verbinden met andere applicaties en slimme apparaten.

Thermostaat

De Slimme Thermostaat kun je via de app of rechtstreeks via het apparaat, zowel automatisch op basis van de locatie van je smartphone, als handmatig of volgens het ingestelde tijdschema aansturen.

Eigenschappen

Meer controle
tado° toont je op elk moment hoe warm het is in huis, wanneer verwarmd werd, hoeveel je bespaarde, en staat je toe om je verwarming op afstand te besturen.

Locatiegebaseerde sturing
tado° regelt de verwarming op basis van de locatie van de bewoners: bespaart als niemand thuis is en verwarmt zodra iemand naar huis vertrekt.

Besparen op verwarmingskosten
tado° bespaart energie en tot 31% op je verwarmingskosten. Bereken hier jouw besparingspotentieel

Overzichtelijk rapport
Het rapport toont je het temperatuurverloop in huis en hoeveel je elke dag bespaart met tado°.

Integratie van weersvoorspellingen
tado° past je verwarming automatisch aan aan de actuele weersvoorspelling. Zo wordt er bijvoorbeeld minder verwarmd op een zonnige dag.

Moeiteloos
Eenvoudig te installeren, intuïtief te bedienen en volledig automatisch. tado° stemt je verwarming af op je dagelijkse routines.

Foutmeldingen van het verwarmingssysteem
tado° informeert je over foutmeldingen van je verwarmingssysteem en biedt directe hulp en tips.

Kent het gebouw waarin je woont
Elk huis is verschillend. Daarom houdt tado° bij het aansturen van je verwarming rekening met de thermische eigenschappen van het gebouw.

Flexibel gebruik
Pas tado° aan aan jouw voorkeur: automatische je verwarming regelen, tijdschema’s instellen of handmatig bedienen.